Klubben blev stiftet den 9. April 2016, og blev i starten af 2017 optaget som specialklub under Felis Danica.

Klubben har til formål at:
  • Udbrede kendskabet til Kurilean Bobtail lang- & korthår.
  • Arbejde for sunde og racetypiske katte.
  • Pleje racernes interesser både nationalt og internationalt.
  • Fremme samarbejdet mellem Kurilean Bobtail ejere og opdrættere.
  • Afholde specialshow.

Medlemskab.
Alle med interesse for racen kan blive medlem af Kurilean bobtail klubben. Der er to medlemstyper: opdrættermedlem eller husstandsmedlem.
Forskellen på medlemskaberne er, at opdrættermedlemmer kan komme på opdrætterlisten og sætte killinger til salg på klubbens hjemmeside. Alle medlemmer kan deltage i klubbens Topkatteliste.
  • Husstandsmedlem: 100kr.
  • Opdrættermedlem: 150kr.

Hvis du vil være med i klubben så sende en mail til kurilean.dk@gmail.com med følgende oplysninger:

Fornavn & Efternavn:
Adresse:
post nr & By & Land:
mail &  tlf.

Klubbens Historie:

Der har i flere år været snak om at lave en klub for Kurilean bobtail, men først i november 2015 blev der taget rigtig fat. styregruppen bestod af Lykke, Jeanette, Julie, Sussie og Birgitte.

Klubben havde stiftende generalforsamling d. 9. april 2016 i forbindelse med Special Show i Hedensted.

Under opstart af klubben, har vi haft kontakt til opdrætter af Japanese Bobtail og Manx/Cymric og de ønsker på nuværende tidspunkt ikke at være med. Klubben bliver derfor i første omgang kun for Kurilean Bobtail og får navnet Kurilean Bobtail Klubben,

Japanese Bobtail og Manx/Cymric er altid velkommen til at blive en del af klubben.
Klubben kan skifte navn ved optagelse af andre racer.

Klubbens første bestyrelse bestod af:
Lykke Kirstine Simonsen
Jeanette Trillingsgaard
Ninna Berg Juler
Julie Nielsen
Sussie Skifter
Rune Jensen

I forbindelse med special showet, blev der arrangeret en tombola, så klubben kunne får lidt startkapital.

Tusind tak til sponsorene :)

DK JeaTri v. Jeanette Trillingsgaard
DK KorZhik v. Knud Erik Jensen